• Kvartsgatan 10 749, 40 Enköping
  • 0171-330 85

Slipservice och rekonditionering

Vi har en mycket lång erfarenhet av att slipa knivar, erfarenheten kommer naturligtvis från när vi tillverkade egna knivar till svenska marknaden.

Med oss får du den högsta kvaliten av precisionsknivslipning och knivslipning, samt ersättningsknivar och tillbehör. Vår innovation när det gäller knivslipning ger dig den konkurrensfördel som gör att du alltid vet att du har slipade knivar som är som nya enligt OEM standard eller bättre.

Eftersom vi jobbar mot olika industrier som har olika krav så har vi idag utvecklat ett precision knivs sliperi. Där vi kan garantera de bästa slipytorna och toleranserna på marknaden. 

Vi tar knivslipning väldigt seriöst. Därför uppnås exakta toleranser för OEM-specifikationer eller överträffas. Samtliga knivar som kommer till oss för slipning kontrolleras innan och efter slipning. Vår höga servicekvalitet i kombination med hämtservice och lagerhållning är det en viktig del i optimering av kundens skärekonomi. Läs mer om vårt koncept TCC, Total Cutting Concept.Vår maskin park är mycket modern, effektiv och högkvalitativ. De maskiner vi har i vårt servicecenter är

Göckel R5

Cirkelslipmaskin.

Göckel RB5

Cirkelslipmaskin.

Göckel RB5

Cirkelslipmaskin.

Göckel G50 elt

Cirkelslipmaskin.

Proth PSGS

Planslipmaskin.

TKM KSF Microplan

Polermaskin.

Johansson

Rundslipmaskin.

Johansson

Rundslipmaskin.


När kommer vår servicebil till er?

804
809